TIJDELIJKE SLUITING  WINKEL CORONA - CRISIS

Helaas hebben ook wij onze deuren moeten sluiten vanwege het CORONA VIRUS dat ons allen in de greep houdt. Een van de overheidsvoorwaarden om het CORANA VIRUS te bestrijden is dat wij klanten en medewerkers 1.5 meter afstand  moeten kunnen garanderen in onze winkel.

 Facebook aanbiedingen

Via onze FB account treft u dagelijks items uit onze nieuwe collectie en vorige collecties aan. Deze kunt u via een PB of W’app bij ons bestellen. Wij sturen het per post op naar uw adres. Indien je iets leuks ziet in jouw maat, laat het ons weten….

Maak een afspraak – Private Shopping

Als je met een vriendin, dochter, moeder of echtgenoot toch even door de rekken heen wilt lopen, dan kun je een afspraak maken. We zijn gehouden aan de nieuwe overheidsmaatregel om maximaal 2 personen per afspraak in onze winkel toe te laten. Zo kunnen we de veiligheidseisen van 1.5 meter in acht houden en zijn er niet meer dan 3 mensen in de winkel. Voor jou en mijn risico’s zo beperkt mogelijk te houden. Stuur een PB, W‘app of email en laat me weten als je een afspraak wilt maken.  

                      +31 6 11 33 17 11 

Let goed op elkaar en houdt afstand maar blijf in contact,

Groeten,

Nicole